Al bijna 100 jaar gericht op de toekomst

Over ons

Leo de Kock begon in 1916 met het verpakken en het verhandelen van verse tafelaardappelen. Als eerste startte Leo de Kock en zijn zonen met het kleinverpakken van aardappelen in papieren zakken. Sindsdien heeft het bedrijf steeds de toekomst in het vizier gehouden. Zo is te verklaren dat Leo de Kock de branche een stap vóór is als het gaat om innovaties op foliegebied, het volledig geautomatiseerd inpakken en het automatiseren van administratieve werkzaamheden.

Anno nu zijn versheid, variatie en voedingswaarden belangrijke trends in de foodbranche. Leo de Kock zag het als eerste en ontwikkelde het inmiddels veel gekopieerde 'kilootje'. Bovendien zorgt Leo de Kock dat het hele scala aan kookeigenschappen, van zeer kruimig tot vastkokend, altijd voorhanden is. Plus delicatessen voor speciale gelegenheden en ook biologisch, want steeds meer mensen kiezen voor duurzame producten.

Leo de Kock maakt onderdeel uit van de Agrico groep. Een krachtige coöperatieve organisatie die wereldwijd aardappelen vermarkt, nieuwe rassen ontwikkelt en innovatieve oplossingen bedenkt.

Klik hier voor onze missie/visie.