De laatste nieuwsberichten van Leo de Kock

NIEUW: biologische verspakketten

Verpakker Leo de Kock start met biologische verspakketten

Purmerend, 10 december 2018. Verpakkingsbedrijf Leo de Kock (dochteronderneming van Agrico) heeft diverse biologische maaltijdpakketten ontwikkeld. De eerste pakketten die op de markt worden gebracht, zijn een smaakvolle winterse erwtensoep en pompoensoep.

Tot voorheen was Leo de Kock volledig gespecialiseerd in aardappelverpakkingen en voorloper in de populaire kleinverpakkingen. Nu ziet het bedrijf kans in de markt voor biologische maaltijdpakketten die gemak bieden aan de groeiende groep biologische consumenten. Het bedrijfspand in Purmerend heeft reeds een gescheiden productiehal voor het bewerken van biologische aardappelen en is nu ook volledig ingericht voor het verpakken van biologische groentes.

Naast biologische aardappelen worden aan alle pakketten verse biologische groentes en kruiden toegevoegd. De verse maaltijden zijn vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen en voor iedere consument eenvoudig te bereiden.

Het assortiment is vanaf heden te vinden in onder andere biologische groothandels en supermarkten verspreid door heel Nederland. In de loop van 2019 wordt het assortiment uitgebreid en afgewisseld met andere maaltijden op basis van de seizoenen.

Meer informatie over het assortiment van Leo de Kock is te vinden op www.leodekock.nl/assortiment.

///einde bericht///

 

Meer informatie voor de pers

Mariska Werring-Zeeman
Van IJsendijkstraat 176, 1442 LC Purmerend
T. +31 (299 420975)  E. mariska@leodekock.nl
/
www.leodekock.nl

Voor het opvragen van beeldmateriaal: susanne@leodekock.nl

 

Over Leo de Kock

Leo de Kock wil zo efficiƫnt mogelijk verse natuurproducten in de markt zetten en consumenten gemak bieden in hun waardevolle maaltijd. Leo de Kock luistert naar de consument, inventariseert de wensen van de klant en ontwikkelt producten en concepten die aansluiten bij de trends van deze tijd.

 

Leo de Kock. Varieer vaker met biologisch vers.