Biologische verspakketten

Met de productie van verspakketten speelt Leo de Kock in op een van de trends die Nederland op dit ogenblik overspoelt, namelijk gezond en vers eten. Een derde van de Nederlandse huishoudens koopt inmiddels wel eens maaltijdpakketten, bijna de helft hiervan zijn soeppakketten. Speciaal voor onze biologische klanten zijn deze biologische varianten ontwikkeld.

Het handige van zo’n maaltijdpakket is dat alle ingrediënten al voor je zijn uitgezocht en in een tas gestopt. Aan de buitenkant van de tas zit een label met daarop een handig recept dat je vertelt hoe je het gerecht moet klaarmaken. Als je geen inspiratie hebt om iets te koken, maar wel lekker en gezond wilt eten, dan kan een verspakket je op ideeën brengen en dus de ideale oplossing zijn!

De maaltijdpakketten zijn vanaf heden te vinden in o.a. de biologische groothandels en supermarkten verspreid door heel Nederland. In de loop van 2019 wordt het assortiment uitgebreid en afgewisseld met andere maaltijden op basis van de seizoenen en het beschikbare aanbod van groenten. Het bedrijfspand van Leo de Kock in Purmerend heeft een gescheiden productiehal voor het bewerken van biologische aardappelen en is nu ook volledig ingericht voor het verpakken van o.a. biologische groentes.

De biologische aardappel is een vast onderdeel van ieder maaltijdpakket. Daarnaast worden verse biologische groenten en kruiden toegevoegd. De verse maaltijden zijn vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen en voor iedere consument eenvoudig te bereiden. 

 

 

 

To top